Κατασκευή Eshop

Ένα νέο κατάστημα πρέπει να ξεκινάει με τα καλύτερα εφόδια και τους πιο έμπιστους συνεργάτες...

H Κατασκευή Eshop για ένα πραγματικό online κατάστημα.

Στη Dicha αναλαμβάνουμε την κατασκευή και την προώθηση του e-shop σας πάντα με στόχο την αύξηση των πωλήσεών σας. Στόχος μας σε κάθε e-shop που κατασκευάζουμε είναι να δημιουργήσουμε ένα e-shop φιλικό προς τον χρήστη, αξιόπιστο, γρήγορο και λειτουργικό.

Ζητήστε Προσφορά

Όταν θέλετε να κάνετε το e-shop σας, μαγαζί-γωνία.

Πιστεύουμε στη μοναδικότητα του κάθε e-shop, καθώς αλλιώς δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης & δυνατότητα επιβίωσης.
Ελάτε να δημιουργήοσυμε μαζί το ηλεκτρονικό σας κατάστημα που θα αρχίσει να πουλάει από την πρώτη μέρα.

Μοναδικός Σχεδιασμός

Η κατασκευή eshop αποτελεί μία δημιουργία, μία εργασία που χρειάζεται έμπνευση, τέχνη και γνώση για να μπορέσεις να φτιάξεις από το μηδέν κάτι καινούριο που θα εμπιστευτεί ο χρήστης για να κάνει τις αγορές του online.

Σύγχρονο design

Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις νέες τάσεις της αγοράς & για νέες έρευνες για τη διαδραστικότητα των χρηστών στα e-shop για να κατασκευάσουμε ένα e-shop που θα πουλάει.

User Friendly Design

Το e-shop που θα δημιουργήσουμε για εσάς θα είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα είναι φιλικό προς τον χρήστη και θα τον βοηθαέι να βρει εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνει.

Χρησιμοποιώντας πάντα τις Καλύτερες Τεχνολογίες

Το e-shop σας θα είναι αισθητά γρηγορότερο από άλλα παρόμοια καθώς χρησιμοποιούμε σωστά σύγχρονες τεχνολογίες για να το πετύχουμε αυτό (caches, CDN, SSD, κτλ).

Το e-shop σας είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24άωρο

Το e-shop σας έχει συνεχές up-time, δεν έχει τα λεγόμενα down-times, καθώς προσφέρουμε πολύ αξιόπιστη φιλοξενία για να μην χάνετε ποτέ πελάτες.

Εύκολο upscale όταν το χρειαστείτε

Έχει αρχίσει το e-shop σας και προσελκύει όλο και περισσότερους πελάτες και χρειάζεστε περισσότερους πόρους για αυτό; Απλά, εύκολα κι ανώδυνα θα κάνουμε το upscale που χρειάζεστε.

On-site SEO

Το e-shop σας πρέπει να πληροί κάποιους τεχνικούς κανόνες για να μπορεί αρχικά να ανιχθευθεί σωστά κι όταν πρέπει από τις μηχανές αναζήτησης καθώς & για να αποκτήσει υψηλότερη θέση.

Off-site SEO

Αναλαμβάνουμε το Off-site SEO που χρειάζεται το e-shop σας για να ανέβει υψηλότερα στα οργανικά αποτελέσματα και να παραμείνει εκεί. Μάθετε περισσότερα στην Προώθηση Ιστοσελίδων SEO.

Συγγραφή Κειμένων

Στη Dicha μπορούμε να αναλάβουμε τη συγγραφή των κειμένων για τα προϊόντα σας καθώς και κειμένων της αρθρογραφίας σας (blogging) για συνεχή ενημέρωση αλλά και σωστά κείμενα σε ότι αφορά το SEO.

Αυτόματα Backups & Δυνατότητα Restore

Παίρνουμε αυτόματα, σε ξεχωριστό data center, backups του e-shop σας τα οποία κρατάμε για αρκετό χρονικό διάστημα ώστε να μπορούμε να γυρίσουμε πίσω (restore) το e-shop σας σε περίπτωση προβλήματος.

Μισούμε τα shared γιατί δε μας αρέσει να μοιράζομαστε

Ένα κατάστημα έχει το δικό του ξεχωριστό χώρο. Έτσι πρέπει να έχει και το δικό του hosting καθώς όταν μοιράζεσαι κάτι με έναν άλλον στο internet, αυτό σημαίνει ότι θα μοιραστείς μαζί του και τα προβλήματα που αυτός κουβαλάει.

Συνεχής Ενημέρωση του e-shop σας (WooCommerce, OpenCart κτλ)

Μη ενημερωμένο e-shop σημαίνει αυτομάτως πηγή κινδύνου & κενό ασφαλείας για χακαρίσματα και κλοπή δεδομένων ή πόρων. Όλα τα πακέτα υποστήριξής μας παρέχουν συνεχής ενημέρωση του e-shop σας.

SSD Δίσκοι, Cloud Hosting & CDN

Το e-shop σας φιλοξενείται σε σύγχρονους SSD δίσκους, σε cloud περιβάλλον σε συνδυασμό με CDN προσφέροντάς σας απίστευτες ταχύτητες απόκρισης server αλλά και 100% hardware up-time.

Βελτιστοποιημένοι servers για τα πιο γνωστά CMS

Οι servers μας είναι όλοι βελτιστοποιημένοι για όλα τα γνωστά CMS που χρησιμοποιούν PHP (Wordpress, Joomla, Opencart, Prestashop, Magento) με τεχνολογίες αιχμής για μεγάλες ταχύτητες.

Η υποστήριξη σε server & email είναι δική μας δουλειά

Αφήστε πάνω μας οτιδήποτε αφορά τον server και το email σας. Δεν χρειάζεται να σας απασχολεί τίποτα σχετικά με αυτό καθώς όταν είστε στους servers μας, αναλαμβάνουμε εμείς την εύρυθμη λειτουργία τους.

Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα ή χαμηλές ταχύτητες με το e-shop σου;

Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε να λύσεις το πρόβλημα ή ακόμη & για έναν δωρεάν έλεγχο του e-shop σου. Άφησε σε εμάς να βρούμε το πρόβλημα & τον τρόπο να το διορθώσουμε.

Επικοινώνησε μαζί μας
Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα ή χαμηλές ταχύτητες με την ιστοσελίδα σου;

Μια Προσαρμοσμένη Λύση για την Κατασκευή του E-shop σας

Οτιδήποτε θα χρειαστείτε για το e-shop σας, μπορούμε να το υλοποιήσουμε για εσάς.

E-shop με CMS

WooCommerce, OpenCart, PrestaShop, Magento. Οποιοδήποτε CMS κι αν προτιμάτε, μπορούμε να το υλοποιήσουμε για εσάς.

Custom E-shop

Εάν επιθυμείτε e-shop ακριβώς προσαρμοσνένο στις ανάγκες σας, μπορούμε να υλοποιήσουμε μία custom εφαρμογή.

Επαγγελματικός Κατάλογος

Εάν δεν θέλετε ακόμα να ενεργοποιήσετε τις αγορές στο e-shop σας, ένας επαγγελματικός κατάλογος είναι η λύση.

B2B E-shop

Η δρστηριότητα σας είναι κυρίως προς άλλες επιχειρήσεις; Κανένα πρόβλημα! Μπορούμε να το υλοποιήσουμε κι αυτό.

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς θα περαστούν τα προϊόντα μου;
Για την εισαγωγή των προϊόντων υπάρχουν δύο τρόποι. Να περαστούν χειροκίνητα είτε από εμάς είτε από εσάς, ή αν τα έχετε κάπου μηχανογραφημένα, να δημιουργήσουμε μηχανισμό ώστε να εισαχθούν αυτόματα.
Πόσο κοστίζει η κατασκευή ενός e-shop;
Η κατασκευή ενός e-shop μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ανάλογα με τις γλώσσες που αυτό θα μεταφραστεί, με τους κωδικούς προϊόντων που θα έχετε ή αν θέλετε αυτόματη διασύνδεση με το ERP σας είναι κάποιοι από τους λόγους που μπορούν να αυξήσουν το κόστος ενός e-shop.
Μπορώ να διασύνδεσω το e-shop με το ERP που χρησιμοποιώ;
Φυσικά και μπορείτε (και μπορούμε δηλαδή)! Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να μας δίνει αυτήν την δυνατότητα το ERP σας. Μετά είναι δική μας δουλειά να ενώσουμε τα δύο συστήματα που χρησιμοποιείτε για άριστο έλεγχο των παραγγελιών και των αποθεμάτων σας.
Πώς μπορώ να ελέγχω από που έρχονται οι πωλήσεις μου;
Απλά κι εύκολα μετά από το σωστό σετάρισμα που κάνουμε με το Google Analytics. Με αυτήν την δωρεάν πλατφόρμα του Google για την οποία σε εκπαιδεύουμε για να την χρησιμοποιήσεις σωστά, μπορείς να δεις σχεδόν τα πάντα που θα χρειαστείς για να μάθεις από που προέρχονται οι πωλήσεις σου.
Είναι το e-shop μου φιλικό προς τις κινητές συσκευές;
Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό στις μέρες μας καθώς με την αλλαγή του αλγορίθμου της Google για τις κινητές συσκευές, οι ιστοσελίδες που δεν είναι φιλικές, θα "καταποντιστούν" οργανικά.
Και όταν αναφέρουμε φιλικές, δεν είναι μόνο να προσαρμόζονται στις οθόνες αλλά να είναι και πιο "ελαφριές" και με ξεκάθαρα κενά για να μπορεί να πατήσει το δάχτυλο το κάθε link.
Για να ελέγξετε λοιπόν την σελίδα σας, σας προτείνουμε δύο εργαλεία της Google, το Pagespeed Insights και το Search Console Mobile-Friendly Test.
Πώς μπορώ να ελέγξω αν είναι το e-shop μου είναι αρκετά γρήγορο;
Αυτό φυσικά μπορούμε να το κάνουμε εμείς για εσάς και να σας δώσουμε μία πλήρη ανάλυση με τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε.
Εάν θέλετε να το βρείτε μόνος σας, τα καλύτερα εργαλεία είναι το GTmetrix και το Google Pagespeed Insights.
Διαβάστε το άρθρο μας Αργή Ιστοσελίδα - Γιατί συμβαίνει & πώς να το διορθώσεις για να κατανοήσετε καλύτερα τα παραπάνω εργαλεία.

Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα της επιχείρησής σου;

Επικοινώνησε μαζί μας για να βοηθήσουμε την επιχείρησή σου να κάνει το επόμενο βήμα... Ναι, είμαι έτοιμος!
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στην Πολιτική Απορρήτου. ΟΚ, το κατάλαβα